Τι προσφέρει ο oikonomologos.gr;

oikonomologos.gr είναι ένας οδηγός οικονομικών σπουδών και ταυτόχρονα ένα site στο οποίο δημοσιεύονται διαρκώς νέες αγγελίες εργασίας.

Ο oikonomologos.gr έχει στόχο να βοηθήσει:

  • τους μελλοντικούς φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν οικονομική κατεύθυνση, στην επιλογή της κατάλληλης σχολής για τις σπουδές τους και
  • τους ανθρώπους που επιθυμούν να κάνουν καριέρα σε ποσοτικές (quantitative) και αναλυτικές (analytical) θέσεις εργασίας.

Αν χρειάζεστε βοήθεια στην επιλογή σχολής ή κάποια συμβουλή για το βιογραφικό σας, επικοινωνήστε μαζί μας δωρεάν για περισσότερες πληροφορίες.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την εκτενή παρουσίαση των σχολών και των μαθημάτων οικονομικής κατεύθυνσης που υπάρχουν στην Ελλάδα, οι μελλοντικοί φοιτητές έχουν την ευκαιρία να αναζητήσουν και να διαβάσουν περιγραφές τόσο των ιδρυμάτων όσο και των προγραμμάτων σπουδών που αυτά προσφέρουν, ώστε να επιλέξουν εκείνα που ταιριάζουν καλύτερα στις επιθυμίες και τις ανάγκες τους.

Επιπλέον ο oikonomologos.gr δημοσιεύει αυστηρά επιλεγμένες θέσεις εργασίας που συγκεντρώνει από δεκάδες εταιρίες και σελίδες ευρέσεως εργασίας, και παρουσιάζει συνοπτικά τόσο τις απαιτήσεις τους όσο και τις προοπτικές εξέλιξης που προσφέρουν στον υποψήφιο.

Με αυτό τον τρόπο ο ενδιαφερόμενος μπορεί να εστιάσει τις προσπάθειες του σε θέσεις εργασίας που προσφέρουν ευκαιρίες καριέρας αντί να χάνεται σε πολύωρες αναζητήσεις προσπαθώντας να ξεχωρίσει θέσεις που τον ενδιαφέρουν ανάμεσα από χιλιάδες, μη σχετικές με τα ενδιαφέροντα του, αναρτήσεις.